728x90 AdSpace

Latest News

lampagiul

Test Footer 2

Sports

Un produs Blogger.

News

duminică, 31 august 2014

Tommy Boy - Un baiat de milioane (1995), Film online gratis subtitrat in romana

Tommy Boy (1995) Film online subtitrat gratis.
Un baiat de milioane Online subtitrat in romana.

 
Scurta descriere:
  Dupa moartea lui Tom Callahan, afacerea sa cu piese de masini este mostenita de familia lui. Marea majoritate a membrilor familiei intentioneaza sa vanda afacerea, dar Tommy Callahan al III-lea intentioneaza sa produca suficiente placute de frana pentru a salva fabrica si a nu concedia angajatii.

Big Tom Callahan este proprietarul unei companii care fabrică componente pentru automobile şi îşi doreşte ca, într-o zi, fiul său - Tommy Callahan III - să preia afacerea. Problema este că Tommy Boy este un tăntălău gras şi îngălat căruia i-au trebuit şapte ani să-şi ia o diplomă şi nu are nici o idee despre cum se conduce o companie. Pe neaşteptate, Big Tom moare şi Tommy Boy se trezeşte moştenitor peste noapte.

Totuşi, nimeni nu ştie că soţia lui Big Tom, tânăra şi frumoasa Beverly, s-a măritat cu el doar pentru bani şi-şi prezenta amantul, Paul, ca fiind fiul său. Beverly şi Paul aşteaptă ca Tommy să falimenteze compania, ca ei să pună mâna pe ea şi s-o vândă. După ce devastează un automobil, o bancă, chiar şi toaleta unui Boeing, Tommy se descoperă om de afaceri şi împreună cu Richard, omul de încredere al tatălui său, încearcă să salveze moştenirea tatălui său.  
Caseta tehnica:
  ● Aparitie: 1995
● Regia: Peter Segal
● Gen: Comedie| Aventura | DRama |
● Durata : 97 min
. ● Nota IMDB: 7,0
● Vedete:Chris Farley, David Spade, Brian Dennehy

10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 
 
SERVER 1:
   
SERVER 2:
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Tommy Boy - Un baiat de milioane (1995), Film online gratis subtitrat in romana Description: Rating: 5 Reviewed By: Amourdejour
Scroll to Top