728x90 AdSpace

Latest News

lampagiul

Test Footer 2

Sports

Un produs Blogger.

News

miercuri, 24 septembrie 2014

Awake (2007) Sub anestezie, film Online subtitrat in romana

Film Awake – Sub anestezie online gratis, subtitrat in limba romana in calitate HD, DVD-Rip.

Simptomele sunt chinuitoare: dureri ascuţite în spate şi în părţi, care se transmit în abdomen şi în vintre; urinare dificilă şi însoţită de sânge; febră şi frisoane; greţuri şi stări de vomă. Pacienţii spun că se simt ca şi cum ar fi fost înjunghiaţi în spate cu un cuţit.

În timp ce este tratat pentru aceste simptome - cauzate de un calcul renal - regizorului şi scriitorului Joby Harold îi vine ideea thriller-ului despre durere şi "conştienţa anestezică".

"Era cea mai dureroasă experienţă pe care o puteam suporta. Mă durea îngrozitor cam şase ore, până în punctul în care mă plictiseam să mă doară. Mintea mea începeă să hoinărească şi se întorcea pe vremea când eram copil.

M-am gândit la părinţii mei, la soţia mea şi la lucrurile la care ţineam, iar în mijlocul acestor lucruri, chiar în mijlocul lor, mi-a venit o idee şi s-a aprins un beculeţ."

Ideea s-a materializat în filmul AWAKE / Sub anestezie, un thriller în care joacă Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard şi Lena Olin. Filmul este despre un tânăr bogat, care are o inimă bolnavă şi o viaţă amoroasă complicată, care, la începutul transplantului salvator de inimă, experimentează fenomenul medical cunoscut sub numele de "conştienţă anestezică": deşi paralizat de medicament, pacientul poate să vadă, să audă şi, cel mai înfiorător, poate să simtă tot ce i se întâmplă.

"Cele mai multe thriller-uri psihologice sunt experimentate de public într-un mod pasiv", spune Harod, care îşi face debutul regizoral odată cu filmul AWAKE / Sub anestezie. "Ideea acestuia este de a transporta publicul înăuntrul conştiinţei bărbatului, în timp ce el are această experienţă unică şi, în acelaşi timp, înspăimântătoare."

"În cele mai multe thriller-uri,", continuă Harold, "publicul vede personajul principal mergând printr-un coridor şi ştie că există un om rău la colţ, că pericolul e aproape. În filmul nostru eu sper să fac ca experienţa lui Clay să aibă loc chiar în mintea publicului. Încercăm să facem această experienţă cât de viscerală, de imediată şi de identificabilă cu putinţă, pentru a fi ceva ce publicul să poata simţi în timp real. O să fie ca o cursă."

Într-o după-amiază senină şi rece de toamnă, Harold, Hayden Christensen şi o echipă de producţie talentată din New York, incluzându-l pe operatorul cinematografic care a lucrat la filmul premiat cu Oscar, Titanic, muncesc din greu la o scenă în care durerea însăşi e vizualizată. Locul ales este un coridor din celebrul spital Bellevue din Manhattan, la un etaj superior, cu vedere spre East River. Lumini fluorescente sclipesc pe linoleumul lustruit de pe podea. Locul este dominat de o tăcere mormântală. Apoi, începe coşmarul.
 
CASETA TEHNICA:
  Aparitie: 2007
Regia: Joby Harold
Gen: Crima | Mister | Thriller | Drama
Durata: 84 min.
Nota IMDB: 6,5
Vedete: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard


» Premii | - .



10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 
 
SERVER 1:
   
SERVER 2:
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Awake (2007) Sub anestezie, film Online subtitrat in romana Description: Rating: 5 Reviewed By: Amourdejour
Scroll to Top