728x90 AdSpace

Latest News

lampagiul

Test Footer 2

Sports

Un produs Blogger.

News

duminică, 28 septembrie 2014

Gridiron Gang (2006), film Online subtitrat in romana

Film Gridiron Gang - Echipa de incredere online gratis, subtitrat in limba romana in calitate HD, DVD-Rip.

Gridiron Gang spune emoţionanta poveste a unui gardian la o închisoare pentru delincvenţi juvenili, Sean Porter (Dwayne Johnson), care, împreună cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transformă un grup de condamnaţi într-o echipă de fotbal în doar patru săptămâni. Luptând cu rivalităţile specifice bandelor şi cu ura dintre colegii săi de echipă, Porter dă câteva lecţii (şi învaţă şi el câteva), în timp ce puştii învaţă ceea ce înseamnă respectul de sine şi responsabilitatea.

Într-o lume în care 75% dintre delincvenţii juvenili revin în închisoare sau au parte de un sfârşit violent pe stradă, Porter şi Moore se confruntă cu piedici aparent de nedepăşit. Nimeni nu vrea să joace împotriva unor criminali condamnaţi, dar după un efort susţinut şi o fărâmă de inspiraţie, Porter şi echipa lui ajung să lupte pentru propria lor izbăvire şi pentru o a doua şansă.

Inspirat dintr-o întâmplare adevărată, Gridiron Gang este o dovadă vie a faptului că orice om poate lupta pentru destinul său şi că membrii aparent fără speranţă ai societăţii îşi pot schimba vieţile.

 
CASETA TEHNICA:
  Aparitie: 2006 Regia: Phil Joanou Gen: Crima | Drama | Sport Durata: 125 min. Nota IMDB: 6,9 Actori: “The Rock” Dwayne Johnson, Xzibit, L. Scott Caldwell


» Premii | - .



10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 
 
SERVER 1:
   
SERVER 2:
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Gridiron Gang (2006), film Online subtitrat in romana Description: Rating: 5 Reviewed By: Amourdejour
Scroll to Top