728x90 AdSpace

Latest News

lampagiul

Test Footer 2

Sports

Un produs Blogger.

News

marți, 23 septembrie 2014

Iadul Bucatarilor (2014 -) Hell’s kitchen Romania Online full HD

Hells’s Kitchen – Iadul Bucatarilor sezon 1 online gratis, subtitrat in limba romana in calitate HD, DVD-Rip.

Hell’s Kitchen este un show culinar american de televiziune care este prezentat la televiziunea americana Fox. Show-ul este prezentat inca din anul 2005 si in prezent a ajuns la editia a 12-a care a inceput in data de 13 martie 2014 la Fox. Prezentatorul si producatorul show-ului “Hell’s Kitchen” este sef bucatarul Gordon Ramsay, cunoscut in lumea gastronomiei si datorita stelelor Michelin pe care le detine.

Formatul Hell’s Kitchen a fost initial achizitionat in Romania de catre postul PRO TV dar datorita celuilat show culinat MasterChef, PRO TV a decis sa nu foloseasca acest nou format.

In acest an, Antena Group a achizitionat drepturile de televiziune Hell’s Kitchen si a reusit sa convinga pe cei 3 master chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Calin Scarlatescu sa se alature acestui proiect.

Din toamna, va incepe la Antena 1 noul show culinar denumit in Romania: “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, emisiunea va fi produsa de aceeasi echipa care in trecut a realizat cele 4 editii MasterChef la ProTV.

In acest nou format de show culinar, cei 3 sefi bucatari ne vor arata ce se ascunde de fapt in bucataria unui restaurant si sa ii fiarba la foc mic pe toti cei care vor intra in aceasta super competitie.

Hell’s Kitchen este unul dintre cele mai urmarite si mai longegive show-uri de cooking din intreaga lume. Produs in peste 50 de tari, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell’s Kitchen a obtinut rezultate impresionante la nivel de rating si cota de piata, fiind un etalon in materie de show-uri de gen.

 
CASETA TEHNICA:
  Aparitie: 2014 - ?
Regia: -
Gen: Reality-show
Durata: 120 min.
Nota IMDB: -
Vedete: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Calin Scarlatescu


» Premii | - .



10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 

>> S 01 Ep 01 | Iadul Bucatarilor episodul 1



>> S 01 Ep 02 | Iadul Bucatarilor episodul 2



>> S 01 Ep 0 | Iadul Bucatarilor episodul



>> S 01 Ep 03 | Iadul Bucatarilor episodul 3


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Iadul Bucatarilor (2014 -) Hell’s kitchen Romania Online full HD Description: Rating: 5 Reviewed By: Amourdejour
Scroll to Top