728x90 AdSpace

Latest News

lampagiul

Test Footer 2

Sports

Un produs Blogger.

News

miercuri, 24 septembrie 2014

Love and Other Impossible Pursuits (2009) Cealalta femeie, film Online subtitrat in romana

Film The other woman 2009 online gratis, subtitrat in limba romana in calitate HD, DVD-Rip.

Bazat pe romanul omonim al autoarei Ayelet Waldman, filmul urmăreşte o tânără avocată pe nume Emilia Greenleaf, care se îndrăgosteşte la locul de muncă de seniorul partener Jack Woolf şi îl determină pe acesta să divorţeze de soţia lui, Carolyne, şi să se căsătorească cu ea. Numai că proaspătul soţ are un copil rezultat din primul mariaj: un băieţel inteligent, egoist, nevrotic şi precoce, în vârstă de 5 ani, pe nume William.

După ce fiica ei Isabel îi moare în braţe la o zi după naştere, Emilia Greenleaf traversează o perioadă neagră, fiind atât de copleşită de suferinţă şi sentimente de vinovăţie încât este pe punctul de a-şi pierde soţul şi familia. Cu ajutorul lui William, pe care îl ia în fiecare miercuri de la grădiniţă şi care iniţial i se pare nesuferit şi agasant întrucât se erijează într-un purtător de cuvânt al mamei sale, Emilia înţelege adevărata semnificaţie a cuvântului "familie" şi faptul că secretul salvării casniciei ei stă în construirea unei relaţii armonioase cu fiul vitreg.
 
CASETA TEHNICA:
  Aparitie: 2009
Regia: Dan Roos
Gen: Drama
Durata: 102 min.
Nota IMDB: 6,4
Vedete: Natalie Portman, Scott Cohen, Lisa Kudrow


» Premii | - .



10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 
 
SERVER 1:
   
SERVER 2:
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Love and Other Impossible Pursuits (2009) Cealalta femeie, film Online subtitrat in romana Description: Rating: 5 Reviewed By: Amourdejour
Scroll to Top