728x90 AdSpace

Latest News

lampagiul

Test Footer 2

Sports

Un produs Blogger.

News

vineri, 3 octombrie 2014

Hachi: A Dog’s Tale (2009) Hachiko: Povestea unui caine, film Online subtitrat in romana

Film Hachiko: A Dog's Story (2009) online gratis, subtitrat in limba romana in calitate HD, DVD-Rip.

Povestea lui Hachiko, deşi este una simplă, este cu totul şi cu totul deosebită şi specială...Câtă dragoste, câtă fidelitate şi loialitate poate încăpea într-un suflet de câine? Putem noi oamenii înţelege asta? Mai mult ca sigur, mulţi dintre oameni nu se ridică din aceste puncte de vedere la nivelul unui câine...Numai cine iubeşte cu adevărat animalele, în cazul de faţă câinii, poate pricepe cu adevărat esenţa poveştii...
Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, şi inspirată dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog's Story urmăreşte relaţia specială, apărută spontan între un profesor universitar şi un câine pe care îl găseşte pe stradă şi îl duce în casa lui.

O poveste adevarata despre loialitate, devotament si dragoste eterna.
Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko îşi însoţeşte în fiecare dimineaţă stăpnâul la staţia de cale ferată şi îl aşteaptă în fiecare seară la aceeaşi oră şi în acelaşi loc să se întoarcă de la serviciu. Într-o zi nefastă, însă, profesorul moare subit în urma unui atac de cord.

Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gară pentru a-şi întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui şi predându-le acestora o lecţie despre iubire, loialitate şi compasiune.

 
CASETA TEHNICA:
 

Aparitie: 2009 Regia: Lasse Hallstrom
Gen: Drama, familie
Durata: 93 min. Nota IMDB: 8,2
Vedete: Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa

» Premii | - .



10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 
 
SERVER 1:
  Partea I Partea a – II – a  
SERVER 2:
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Hachi: A Dog’s Tale (2009) Hachiko: Povestea unui caine, film Online subtitrat in romana Description: Rating: 5 Reviewed By: Amourdejour
Scroll to Top