728x90 AdSpace

Latest News

lampagiul

Test Footer 2

Sports

Un produs Blogger.

News

vineri, 3 octombrie 2014

See Jane Date (2003) Jocul intalnirilor, film Online subtitrat in romana

Film See Jane date 2003 online gratis, subtitrat in limba romana in calitate HD, DVD-Rip.

Jane Grant (Charisma Carpenter), o tanara atragatoare si inteligenta in varsta de 28 de ani, este redactor adjunct la o editura, unde are de realizat un proiect in urma caruia spera sa obtina o binemeritata promovare, pe care o asteapta de 6 ani.

Insa ea nu are de unde sa stie ca in cadrul acestui proiect trebuie sa redacteze memoriile Natashei Nutley, vedeta a unui serial TV si totodata fosta sa rivala din liceu. In incercarea de a o impresiona pe Natasha, Jane ii spune ca locuieste in partea selecta a Manhattan-ului, impreuna cu prietenul ei doctor, cand de fapt locuieste in partea mai saraca a Manhattan-ului si nu a mai avut o intalnire de peste un an.

Verisoara ei Dana (Kim Schraner) si matusa Ina (Linda Dano) descopera curand aceasta minciuna nevinovata cand o invita pe Jane cu prietenul ei inexistent la nunta Danei, care va avea loc peste 2 luni. Jane se chinuieste sa termine la timp manuscrisul Natashei incercand in acelasi timp sa-si gaseasca partenerul ideal printr-o serie de intalniri amuzante, dar isi da seama curand ca Natasha nu e atat de rea pe cat parea si ca dragostea poate fi adesea descoperita in cele mai neobisnuite locuri.

 
CASETA TEHNICA:
 

Aparitie: 2003 Regia: Robert Berlinger
Gen: Comedie, dragoste, romantic,
Durata: 90 min. Nota IMDB: 6,0
Vedete: Charisma Carpenter, Holly Marie Combs, David Lipper

» Premii | - .



10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 
 
SERVER 1:
   
SERVER 2:
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: See Jane Date (2003) Jocul intalnirilor, film Online subtitrat in romana Description: Rating: 5 Reviewed By: Amourdejour
Scroll to Top