728x90 AdSpace

Latest News

lampagiul

Test Footer 2

Sports

Un produs Blogger.

News

luni, 22 septembrie 2014

Uciderea lui Gaddafi şi ascunderea adevărului, doar o manipulare a ocultei mondiale, a americanilor şi a clanului Rothschild

Uciderea fostului lider libian precum un câine turbat a făcut inconjurul lumii. Desigur, Muammar Gaddafi a apărut ca un diavol, un dictator extrem de crud, care şi-a înfometat populaţia. O minciună care a manipulat din păcate milioane de oameni din afara Libiei. 
 
Cui se datorează această manipulare? A mai multor entităţi. Autorităţilor franceze şi americane care s-au implicat activ in ofensiva  împotriva lui Gaddafi. A ocultei mondiale, prin organizaţii precum Clubul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Masa rotundă sau Skull & Bones (Fraţia morţii sau Cranii şi oase), unele dintre cele mai obscure şi periculoase organizaţii secrete. A clanului Rothschild, un clan despre care se spune că ar avea o avere formidabilă, de peste 100 de miliarde de dolari (dar pe care o ţine secretă), şi despre care se ştie că are multă influenţă în politica economică a marilor state din lume.

Gaddafi a fost un dictator care a condus Libia. Probabil că a fost autorul moral a mai multor crime pe care le-a ordonat. Dar acest lucru îl fac şi alte instituţii din alte ţări. Să nu uităm despre misterioasele şi straniile sinucideri din SUA, Rusia, Bulgaria, etc., când oameni consideraţi incomozi au fost inlăturaţi cu ajutorul serviciilor secrete din acea ţară.

Gaddafi a fost un dictator. Poate crud. Dar care a reuşit să transforme una dintre cele mai sărace ţări din lume într-una cu cel mai înalt standard din Africa. Asta înseamnă că a reuşit să facă ceva extraordinar pentru libieni.

Ceea ce uită cu adevărat occidentalii este faptul că lumea arabă, implicit şi Libia, are o cu totul altă politică de guvernare. Aici peste 90% din populaţie este musulmană, astfel că libienii îşi ghidează vieţile după legile scrise ale Coranului. Asta înseamnă că, automat, ei nu pot avea aceleaşi legi ca ale unui stat european precum Franţa. Pentru că la ei adulterul, furtul sau avortul se pedepsesc astfel decât în Europa.

Noua ordine mondială îşi arată încă o dată forţa. Libia, prin prisma conducătorului ei, era un stat incomod. Gaddafi investea banii obţinuţi din vânzarea petrolului în oamenii din Libia. Oferea anumite servicii în mod gratuit, a contribuit la dezvoltarea învăţământului sau sistemului medical.

De ce entităţile mai sus enumerate au manipulat presa şi au dorit moartea lui Gaddafi?
Probabil, pentru petrol. E un prim răspuns. Un alt răspun este faptul că Gaddafi, alături de oamenii săi, au dus o politică în interesul celor pe care îi reprezenta , detestând capitalismul şi politica bancherilor.

Spre exemplu, Muammar Gaddafi avea de gând să creeze o nouă monedă denumită dinarul african de aur. Prin înfiinţarea acestei monede se dorea renunţarea la uzul dolarilor americani pentru banii încasaţi din exporturile de petrol. Să nu uităm că dolarul american e folosit ca monedă în majoritatea tranzacţiilor importante. Chiar şi preşedintele Franţei, Sarkozy, a declarat că dinarul african de aur reprezintă o ameninţarea la adresa securităţii financiare a omenirii. De ce a omenirii? NU a mai vrut să dea detalii.

Am o întrebare: voi cât plătiţi dobânda la ratele de la bancă? Mult, nu? Libienii care se împrumutau la bancă – fiind doar una de stat – nu plăteau dobândă. Un lucru care contravine actualei politici bancare, gândită în urmă cu zeci de ani de clanul Rothschild. În caz că nu ştiţi, familia Rothschild conduce şi deţine din umbră şi Federal Reserve, banca centrală a SUA.

Ştiţi care a fost primul lucru care a fost făcut în Libia o dată cu decăderea “Tiranului” Gaddafi? Crearea unei noi bănci centrală, privată, condusă din umbră de clanul amintit mai sus.

În plus, oare de unde au avut rebelii bani de arme? Cine i-a finanţat oare, dacă nu oculta mondială?

Muammar Gaddafi şi regimul său au fost consideraţi incomozi, liderul libian fiind în cele din urmă ucis ca un câine, sub pretextul că poporul nu l-a vrut. Rămâne un semn de întrebare pe mass-media l-a omis.
De ce pe 1 iulie 2011, în Piaţa Verde din Tripoli, au ieşit 1,7 milioane de cetăţeni ai Libiei pentru a protesta împotriva bombardamentelor NATO, dar şi în semn de susţinere a lui Gaddafi? Pentru că Gaddafi a luptat şi a condus în interesul lor. Pentru cei care nu cunosc date demografice despre Libia trebuie spus că 1,7 milioane de libieni înseamnă 95% din populaţia capitalei Tripoli şi circa 35% din populaţia Libiei. Cam multă lume a ieşit în stradă pentru un tiran extrem de crud care se face vinovat de crime împotriva umanităţii.

De ce SUA manipulează? Poate pentru petrol, la fel ca în cazul Irakului, sau pentru introducerea capitalismului în Libia. Însă, o dovadă că SUA manipulează este faptul că în 1990 Libia a fost acuzată că se face vinovată de atentatul terorist asupra aeronavei PanAM 103, care s-a prăbuşit la Lockerbie. S-a făcut chiar un proces în care toţi martorii au spus că teroriştii erau cetăţeni ai Libiei. Ulterior, a ieşit la iveală că toţi martorii au minţit în schimbul sumei de 4 milioane de dolari/ martor.

Odihneşte-te liniştit Gaddafi, peste 10 ani poporul tău te va regreta. Prea târziu din păcate.

La final, doresc să punctez câteva dintre realizările lui Muammar Gaddafi pe care un diavol de conducător nu le-ar face:

- Până la venirea lui Gaddafi în funcţia de preşedinte a Libiei, 4 din 5 locuitori erau analfabeţi. Azi, 4 din 5 sunt ştiutori de carte.

- serviciile medicale sunt gratuite; în caz că nu se poate trata în Libia, atunci statul decontează toate costurile pentru ca pacientul să fie tratat în altă ţară.

- Gaddafi a considerat că orice cetăţean al Libiei are dreptul de a avea o casă, astfel a oferit electricitate gratuită şi câte 50.000 de dolari fiecărui cuplu nou căsătorit pentru achiziţia unei locuinţe. Înainte de bombardamentul Nato, în Libia se construia masiv.

- Cum am scris la începutul articolului, Gaddafi a venit la putere şi a reuşit să schimbe Libia dintr-una dintre cele mai sărace ţări din lume în ţara cu cel mai înalt standard de calitate a vieţii din Africa.

- Preţul benzinei în Libia era de 14 cenţi americani pe litru. Adică in jur de 40 de bani (0,4 lei).

- Guvernul din Libia oferea oricuri dorea să devină fermier teren, casă, echipament necesar, seminţe şi îngrăsăminte … Totul în mod gratuit.
Şi lista poate continua.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Item Reviewed: Uciderea lui Gaddafi şi ascunderea adevărului, doar o manipulare a ocultei mondiale, a americanilor şi a clanului Rothschild Description: Rating: 5 Reviewed By: Amourdejour
Scroll to Top